WE SHAPE YOUR LIFE

PURE AMBIANCE 
WELCOMES YOU

 

BATHROOM PROJECT

Pure and Sophisticated

Am imbracat acest spatiu cu un decor elegant, sofisticat, care este gata sa impresioneze.  Accesoriile elegante si utilizarea inovatoare a formei si culorilor, raspund provocarii date de proprietar . Vreti sa modelam si spatiul dumneavoastra? Contactati-ne astazi.

LIVING ROOM

Time to Relax

In acest spatiu modern, am creat un mediu soft si elegant unde toti oaspetii se simt calzi si bineveniti. Rezultatul este un loc de echilibru si frumusete, în armonie cu imprejurimile sale. Iti place acest aspect? Luati legatura cu noi pentru a vedea cum putem incepe proiectarea spatiului dumneavoastra de vis astazi.

KITCHEN

Clean. Modern. Elegant. Smart

O bucatarie mica,  pentru care noi am ales o solutie de design atat practica dar in acelasi timp si eleganta. Contacteaza-ne astazi pentru a vedea de unde putem incepe proiectul tau.

 

WE SHAPE YOUR LIFE

Designul este pretutindeni.
Doar auzind cuvantul “design” te gandesti la o multime de lucruri care te inconjoara : cum ar fi ultima piesa de mobilier cumparata, haina purtata de tine acum sau laptopul de pe care citesti acest articol.
O definitie care ar descrie designul ar fi : ” a face lucrurile mai bine pentru oameni” .
Designul poate fi privit ca o activitate care transpune o idee intr-un plan pentru a fi utilizat, fie ca este vorba de o masina, cladire, un vizual sau un serviciu. Partea importanta este de a nu trece cu vederea prima idee care cu ajutorul abilitatilor designerilor poate ajunge la succes!

 

SERVICES WE OFFER

What We Do

LIGHTING DESIGN CONSULTATION

Calea catre spatiul dvs de vis începe aici

Serviciile noastre de design de iluminat corespund nevoilor, cerintelor si gustului fiecarui client. Designerii nostri de interior fac totul pentru a reflecta dorintele dumneavoastra si a le transpune intr-un design care atinge toate idealurile. Contactati-ne astazi pentru a vedea ce putem face pentru a va transforma spatiul.

SPATIAL PLANNING

The Little Touches that Make All the Difference

De la desenarea mobilierului si selectia materialelor pana la planificarea arhitecturala, noi imbogatim fiecare spatiu cu stilul si personalitatea unica a proprietarului. Imbunatatiti spatiul dvs. cu planificarea spatiala decorativa si functionala care satisface nevoile fiecarei zone. Luati legatura cu noi astazi pentru a incepe sa beneficiati de serviciile noastre exceptionale.

PRE-CONSTRUCTION CONSULTATION

A Little Change Goes a Long Way

Uneori lucrurile mici fac diferenta. Cu serviciile noastre de consultare înainte de constructie, vom putea sa va transformam locuinta si sa stabilim starea de spirit a spatiului. Oricare ar fi nevoia  dvs, echipa noastra de designeri si arhitecti specialisti este aici pentru a se asigura ca va simtiti acasa in spatiul in care locuiti sau lucrati. Contactati-ne astazi si hai sa incepem.

 

Nu este nevoie de lucruri scumpe pentru a transforma o terasa intr-un spatiu perfect de relaxare.

Pure Ambiance Design

 

CONTACT US

Calea catre spatiile care reflecta personalitatea dvs sunt doar la un apel distanta. Sunteti interesat sa lucrati cu noi? Contactati-ne astazi.

+40729587715

 

+40729587715

©2018 by Pure Ambiance. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now